Спорт в училище

Европейски ден на спорта в училище 28.09.2018г.

На 28.09.2018г.  учениците от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" активно участваха в спортните дейности, организирани в училището по повод на инициативата "Европейски ден на спорта в училище". Денят беше изпълнен с много музика, танци и игри. За поредна година се проведе и FlashMOVE (изпълнение на спортни упражнения на фона на музика). Учениците участваха в щафетни игри, състезания по въртене на обръчи, скачане на въже, бадминтон, народна топка и футбол. (Снимки)
 

FlashMOVE 2018

Щафетни игри
 

Въртене на обръчи

Европейски ден на спорта в училище 29.09.2017г.

    Eвропейски ден на спорта в училище

На 29.09.2017г. учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Зараево се включиха в инициативата "Европейски ден на спорта в училище", " с любезната подкрепа на сдружение "BG Бъди активен". Спортният ден започна с FlashMOVE, а междучасията бяха изпълнени с много игри, спорт и веселие – зумба, скачане на въже, въртене на обръчи. Бяха поканени и децата от ДГ "Зарайск", както и представители на пенсионерския клуб в с. Зараево. Спортният празник продължи с щафетни игри, дърпане на въже, народна топка, футбол и приключи с народно хоро, в което се включиха всички ученици и учители. #ESSD #beactive

  • FlashMOVE

 

Утринна гимнастика в училище 15.05.2017г.

С музика и забавни упражнения започва денят на учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Зараево. Въвеждането на утринна 5-минутка в училище цели да повиши вниманието върху ползите от спорта и физическата активност.

  • Есенна разходка
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This free slideshow design made with Smilebox

Спортни празници "Бързи, смели, сръчни"